Met deze gadgets maak je je huis slimmer

Wanneer je je huis slim maakt wordt er van alles voor je geregeld. De technologie is al aardig ver en dit blijft gegarandeerd door ontwikkelen. Zo zijn er al veel huishoudens die gebruik maken van een slimme thermostaat of een slimme deurbel die je laat zien wie er aanbelt, ook al ben je niet thuis. Benieuwd naar de vele andere slimmere gadgets? In dit artikel bespreken we er een aantal! 

Bluetooth tracker gadgets 

Raak jij vaak dingen kwijt? Dan is een bluetooth tracker de ideale uitvinding voor jou. Je koppelt de tracker aan je bezittingen die je t meest kwijt raakt. Vervolgens kan je altijd in de bijbehorende app zien waar de tracker en dus ook jouw spullen die je zocht zich bevindt. Op deze manier hoef je je nooit meer zorgen te maken over het kwijtraken van je spullen! 

Smart home gadgets

Je ziet steeds vaker dat mensen een Google Nest Hub of andere handsfree hulp apparaten in huis hebben. Met deze smart home gadgets speel je jouw favoriete muziek af op commando. Maar naast het draaien van je lievelingsnummers zijn deze smart home gadgets goed voor veel andere functies. Denk aan het bedienen van andere slimme gadgets in je huis of het bijhouden van je agenda (en je hier aan herinneren).

Gadgets voor huishoudelijke hulp

Geen zin om elke dag te stofzuigen? Dan is een robotstofzuiger de perfecte uitvinding voor jou. Naast de robotstofzuiger is er nu ook een handig hulpje die jouw vloer laat glimmen als nieuw, de dweilrobot! Deze robots kunnen erg handig zijn als je zelf geen tijd of zin hebt in al te veel huishoudelijke taken. Naast robots zijn er ook andere handige gadgets die je huishouden upgraden, denk aan een koelkast camera. Met een koelkast camera kan je altijd kijken hoe het er voor staat met je voorraad in de koelkast, zo voorkom je verspilling van producten en onnodige kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *