Fotolijst 30×40; voor meer dan alleen foto’s

Als je net als ik bent, dan heb je waarschijnlijk wel een paar fotolijstjes in huis liggen. De standaardmaat voor fotolijstjes is 8×10, maar wat doe je als je een grotere foto of kunstwerk wilt laten zien? Dan kun je een fotolijst van 30×40 kopen, dat is wat! Fotolijsten in dit formaat zijn ideaal voor het weergeven van grote foto’s of kunstwerken en ze kunnen worden gebruikt voor een verscheidenheid aan creatieve projecten. In deze blogpost deel ik een aantal van mijn favoriete projecten die ik heb gedaan met fotolijsten 30×40, en geef ik je een aantal ideeën over hoe je ze kunt gebruiken voor je eigen creatieve ondernemingen.

Een collectie van kleine foto’s of kunstwerken

Druk een aantal foto’s of kunstwerkjes af op een kleiner formaat, en plak deze in een mooie manier door elkaar. Hierbij kun je ervoor kiezen om ze helemaal niet te laten overlappen of er juist een berg aan foto’s van te maken. Een 30×40 fotolijst is de perfecte maat voor het weergeven van een collage. Dit kan een geweldige manier zijn om jouw favoriete herinneringen of kunstwerken te laten zien, en het is echt een unieke manier om je huis te versieren.

Maak een canvas op maat

Als je foto’s of kunstwerken hebt die je wilt afdrukken, kun je met een 30×40 fotolijst je eigen canvas op maat maken. Druk de foto’s of kunstwerken op de juiste grootte af en plaats ze in de fotolijst. Dit is een geweldige manier om je werk te laten zien, en het is een mooie aanwinst voor elke kamer van je huis. 

Maak een prikbord

fotolijst 30×40 is de perfecte maat voor het maken van een bulletin board. Je kunt stof, kurkplaat of zelfs papier gebruiken om een uniek en stijlvol prikbord te maken. Dit is een geweldige manier om je gedachten en ideeën te ordenen en het is een leuk project om met je kinderen te doen.

Maak er een krijtbord van

Als je een oude fotolijst hebt die je niet meer gebruikt, kun je er een krijtbord van maken. Verf het glas met krijtbordverf en je hebt een nieuwe manier om notities te maken of foto’s te tekenen. Je kunt dan ook een kleinere foto erin doen, en dit gedeelte vrijlaten, op die manier kun je bij een foto zetten wanneer en waar deze genomen is.

Gebruik het als een droog uitwisbaar bord

Een andere geweldige manier om een fotolijst 30×40 te hergebruiken is om er een droog uitwisbaar bord van te maken. Bedek het glas met contact papier of droog uitwisbare folie, en je hebt een nieuwe manier om je gedachten en ideeën bij te houden.

Maak een fotolijst krans

Dit is een heel leuk project dat je samen met je kinderen kunt doen. Knip papier of stof in de vorm van bloemen, en plak ze op het frame. Hang je krans aan de deur of muur, en geniet van je mooie creatie.

Maak er een juwelenhouder van

Als je veel sieraden hebt, kun je een 30×40 fotolijst gebruiken om ze te organiseren en weer te geven. Lijm haken aan de achterkant van de lijst, en hang uw kettingen, armbanden en oorbellen aan hen. Dit is een geweldige manier om je sieraden georganiseerd en op hun best te houden.

Hierbij dus ontzettend veel originele manieren om een fotolijst 30×40 te gebruiken! Dus zoek die oude fotolijsten op, of koop een paar nieuwe, en je kunt aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *